Onbeperkte mogelijkheden.

Stickerboeken

Er is een heel gamma aan keuzes van een mooi maar eenvoudig stickerboek tot een interactief exemplaar. Voor ieder wat wils. Kijk gerust even verder om extra informatie en voorbeelden te bekijken.

Extra aandacht en budget voor uw sportclub of vereniging

Heb je er al eens over nagedacht hoe je je club in de kijker kan zetten en er meteen ook financieel op vooruit kan gaan?

Een stickerboek waarin al je leden kunnen stralen, waardoor je club op een leuke manier aandacht krijgt en waarmee je bovendien nog iets kan verdienen, en daarboven zijn er geen kosten of risico’s aan verbonden voor jouw club. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Mijnstickerboekpromotie.be heeft alle kennis in huis om dit project voor jou en je club in goede banen te leiden.

Onze fotografen maken de mooiste portretten van uw leden. Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in het maken van kinderboeken en prachtige herinneringen voor families. Bovendien werken we samen met gespecialiseerde drukkerijen die drukken op mooi en duurzaam papier. Op die manier leveren we een boek op maat van jouw club.

We werkten al voor

Alle kennis in huis om een prachtig stickerboek te maken voor uw club, vereniging of bedrijf

Bent u op zoek naar een manier om uw club, vereniging of bedrijf in de schijnwerpers te zetten? Met een prachtig stickerboek kunt u uw boodschap op een unieke en opvallende manier communiceren. Bij ons heeft u alle kennis en expertise in huis om een stickerboek te maken dat perfect aansluit bij uw wensen en doelstellingen. Ons ervaren team begeleidt u van A tot Z en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben reeds vele clubs, verenigingen en bedrijven geholpen met het maken van hun eigen unieke stickerboek. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het maken van een prachtig stickerboek voor uw club, vereniging of bedrijf!

Augmented Reality (AR)

Het combineren van gedrukte media met bewegende beelden en geluiden is al niet meer zo heel nieuw. Elke sportclub en vereniging beschikt tegenwoordig over een massa aan foto’s en filmpjes. Door gebruik te maken van de AR-technologie kunnen deze gekoppeld worden aan een sticker, een combinatie van stickers of aan een volledige pagina. Met behulp van een gratis app op je smartphone kan het boek tot leven worden gebracht.

De mogelijkheden van AR zijn eindeloos, zodat elke club wel enkele opties kan vinden die passen bij hun promotie. Je kunt denken aan:

– het voorwoord van de voorzitter in een video
– een actiefilmpje van enkele spelers
– scrollen of swipen door de foto’s van het laatste feestje of tornooi
– het clublogo kan als 3D-effect uit de cover komen
– een virtuele toer door het stadion.

Op deze manier maak je van jouw stickerboek iets bijzonders en kan je je onderscheiden van de rest.

Vraag een gratis voorbeeldstickerboek aan.

Geen enkele stickerboekpromotie is hetzelfde.

Ik dank mijnstickerboekpromotie oprecht voor de samenwerking met de Isca Hockey en Tennis Club, ze zijn vanaf het begin en gedurende het hele project proactief en responsief geweest, zeer professioneel en begripvol voor onze behoeften. Het album is een groot succes geweest bij de leden, zowel wat betreft het zien van de gezichten in de pakjes in de supermarkt als wat betreft de binding voor de club en tussen de teams onderling. De leden hebben een veel beter beeld van wie er in de club zitten! Dankzij jullie …

HTC ISCA Hoeilaart – 2021

Hoeilaart

Contacteer ons

Stel ons uw vraag en we antwoorden zo snel mogelijk.