Onbeperkte mogelijkheden

Stickerboek voor NGO's

Er is een heel gamma aan keuzes van een mooi maar eenvoudig stickerboek tot een interactief exemplaar. Mocht de collectie iets te klein zijn voor een stickerboek, dan kan een poster evengoed. Voor ieder wat wils. Klik gerust even door om extra informatie en voorbeelden te bekijken.

Zet je NGO in de kijker

Je NGO, je leden of jouw doel in de kijker zetten en een extraatje verdienen? Dan bent u bij mijn stickerboekpromotie.be aan het juiste adres.

Wij hebben reeds jaren ervaring en alle expertise in huis om van uw stickerboek een succesverhaal te maken. We begeleiden u van A tot Z om alles in goede banen te leiden.

Wij hebben heel wat ervaring met het uitwerken van unieke concepten, op maat van jouw NGO.

Wij werken voor de besten

Op maat gemaakt concept

Wil je jouw NGO in de schijnwerpers zetten en tegelijkertijd geld verdienen? Dan is een samenwerking met ons de ideale win-winsituatie! Wij bieden een uniek en winstgevend concept aan waarmee je jouw NGO of jouw (goede) doel op een succesvolle manier kunt promoten. Door een stickerboek te maken met uw eigen logo’s en afbeeldingen, creëert u een prachtige manier om uw boodschap op een opvallende manier te communiceren. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om uw stickerboek tot een groot succes te maken. Samen zorgen we ervoor dat jouw NGO meer naamsbekendheid krijgt en tegelijkertijd geld verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jouw kan profiteren van onze win-winsituatie!

Vraag gratis een voorbeeldstickerboek aan

Geen enkele promotie is hetzelfde

Ik dank mijnstickerboekpromotie oprecht voor de samenwerking met de Isca Hockey en Tennis Club, ze zijn vanaf het begin en gedurende het hele project proactief en responsief geweest, zeer professioneel en begripvol voor onze behoeften. Het album is een groot succes geweest bij de leden, zowel wat betreft het zien van de gezichten in de pakjes in de supermarkt als wat betreft de binding voor de club en tussen de teams onderling. De leden hebben een veel beter beeld van wie er in de club zitten! Dankzij jullie …

HTC ISCA Hoeilaart – 2021

Hoeilaart

Contacteer ons

Stel ons uw vraag en we antwoorden zo snel mogelijk.