Onbeperkte mogelijkheden

Stickerboek voor HR

Er is een heel gamma aan keuzes van een mooi maar eenvoudig stickerboek tot een interactief exemplaar. Mocht de collectie iets te klein zijn voor een stickerboek, dan kan een poster evengoed. Voor ieder wat wils. Klik gerust even door om extra informatie en voorbeelden te bekijken.

Motiveer jouw personeel

Een stickerboek kan een geweldige tool zijn om het personeel te motiveren en betrokkenheid te creëren. Het biedt een leuke en interactieve manier om prestaties en mijlpalen te erkennen, doelen te stellen en te bereiken, en een gevoel van gemeenschap en teamgeest te bevorderen. Hier zijn enkele manieren waarop u een stickerboek kunt inzetten om uw personeel te motiveren:

  1. Prestatiebeloningen: Creëer een stickerbeloningssysteem waarbij werknemers stickers verdienen voor het behalen van doelen, het leveren van uitstekende prestaties of het vervullen van speciale taken. Bij het behalen van een bepaald aantal stickers kunnen ze beloningen ontvangen, zoals cadeaubonnen, extra vrije dagen of erkenning in het bedrijf.
  2. Erkenning en waardering: Gebruik het stickerboek om werknemers te erkennen en te waarderen voor hun bijdragen. Laat collega’s stickers geven aan elkaar voor hun inzet, behulpzaamheid of creativiteit. Het verzamelen van stickers wordt dan een visuele representatie van erkenning en een bron van trots.
  3. Teamactiviteiten: Organiseer teamactiviteiten waarbij werknemers samenwerken om stickers te verdienen. Dit kan bijvoorbeeld een teambuildinguitdaging zijn, een community-serviceproject of een creatieve wedstrijd. Het samenwerken aan gemeenschappelijke doelen en het verzamelen van stickers versterkt het teamgevoel en de onderlinge band.
  4. Persoonlijke groei: Moedig werknemers aan om zichzelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te verwerven door middel van een stickerboek. Ze kunnen stickers verdienen voor het volgen van trainingen, het behalen van certificeringen of het deelnemen aan interne workshops. Dit stimuleert een leercultuur en motiveert werknemers om voortdurend te groeien.
  5. Positieve werkomgeving: Creëer een positieve werkomgeving door het stickerboek te gebruiken om positieve feedback en complimenten te delen. Moedig werknemers aan om stickers te geven aan collega’s voor hun behulpzaamheid, teamwork of andere positieve eigenschappen. Dit bevordert een cultuur van waardering en ondersteuning.

Een stickerboek kan een krachtig instrument zijn om het personeel te motiveren, de betrokkenheid te vergroten en een positieve werkomgeving te creëren. Het stimuleert prestaties, erkenning en gemeenschapszin, waardoor werknemers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen in hun werk. Waar wacht je nog op?

Wij werken voor de besten

Op maat gemaakt concept

Door een stickerboek te maken met uw eigen logo’s en afbeeldingen, creëert u een prachtige manier om uw boodschap op een opvallende manier te communiceren. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om uw stickerboek tot een groot succes te maken. Samen zorgen we ervoor dat jouw personeel gemotiveerder dan ooit aan de slag gaat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jouw kan profiteren van onze win-winsituatie!

Vraag gratis een voorbeeldstickerboek aan

Geen enkele promotie is hetzelfde

Ik dank mijnstickerboekpromotie oprecht voor de samenwerking met de Isca Hockey en Tennis Club, ze zijn vanaf het begin en gedurende het hele project proactief en responsief geweest, zeer professioneel en begripvol voor onze behoeften. Het album is een groot succes geweest bij de leden, zowel wat betreft het zien van de gezichten in de pakjes in de supermarkt als wat betreft de binding voor de club en tussen de teams onderling. De leden hebben een veel beter beeld van wie er in de club zitten! Dankzij jullie …

HTC ISCA Hoeilaart – 2021

Hoeilaart

Contacteer ons

Stel ons uw vraag en we antwoorden zo snel mogelijk.