Onbeperkte mogelijkheden

Stickerboek voor gemeenten

Er is een heel gamma aan keuzes van een mooi maar eenvoudig stickerboek tot een interactief exemplaar. Voor ieder wat wils. Klik gerust even door om extra informatie en voorbeelden te bekijken.

Stickerboek voor gemeente Rijkevorsel

Promoot uw gemeente en ondersteun lokale ondernemers!

Ontdek de kracht van een stickerboek om uw gemeente en lokale middenstand in de schijnwerpers te zetten. Met een gepersonaliseerd stickerboek kunt u een positieve impact creëren en de betrokkenheid van de gemeenschap vergroten.

Plaats uw gemeente op de kaart door stickers te verzamelen die de verschillende bezienswaardigheden, evenementen en lokale bedrijven vertegenwoordigen. Elk stickerboek kan worden uitgerust met advertenties of boodschappen van lokale ondernemers, waardoor zij ook profiteren van de promotie.

Stimuleer de betrokkenheid van de inwoners door hen te laten deelnemen aan activiteiten waarbij ze stickers kunnen verdienen, zoals het bezoeken van lokale winkels, deelname aan evenementen of het ontdekken van verborgen pareltjes in de gemeente.

Een stickerboek voor de gemeente en lokale middenstand heeft vele voordelen. Het vergroot de naamsbekendheid van uw gemeente, ondersteunt lokale ondernemers en versterkt de gemeenschapsbanden. Bovendien creëert het een positieve sfeer en trots onder de inwoners.

Investeer in een stickerboek om uw gemeente en lokale middenstand in de kijker te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen te werken aan een succesvolle promotie die de gemeenschap verbindt en versterkt!

Wij werken voor de besten

All-inclusive concept voor uw promotie: Kosten per stickerpakje berekend

Om de spaaractie met stickerboek te financieren, bieden wij verschillende formules aan:

  • All-inclusieve (prijs per stickerpakje)
  • Per project
  • Hybride

Wij bespreken uw project en de financieringsmogelijkheden hiervan graag met u.

Vraag gratis een voorbeeldstickerboek aan

Geen enkele promotie is hetzelfde

Ik dank mijnstickerboekpromotie oprecht voor de samenwerking met de Isca Hockey en Tennis Club, ze zijn vanaf het begin en gedurende het hele project proactief en responsief geweest, zeer professioneel en begripvol voor onze behoeften. Het album is een groot succes geweest bij de leden, zowel wat betreft het zien van de gezichten in de pakjes in de supermarkt als wat betreft de binding voor de club en tussen de teams onderling. De leden hebben een veel beter beeld van wie er in de club zitten! Dankzij jullie …

HTC ISCA Hoeilaart – 2021

Hoeilaart

Contacteer ons

Stel ons uw vraag en we antwoorden zo snel mogelijk.