Hoe we jouw club in de kijker kunnen zetten?

Onze aanpak

Bij ons kunt u rekenen op een professionele en doeltreffende aanpak voor het maken van een stickerboek voor uw club, vereniging of bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies wat er nodig is om uw stickerboek tot een groot succes te maken.

Een win-winsituatie voor uw club, vereniging of bedrijf

Wilt u uw club, vereniging of bedrijf in de schijnwerpers zetten en tegelijkertijd geld verdienen? Dan is een samenwerking met ons de ideale win-winsituatie! Wij bieden een uniek en winstgevend concept aan waarmee u uw club, vereniging of bedrijf op een succesvolle manier kunt promoten. Door een stickerboek te maken met uw eigen logo’s en afbeeldingen, creëert u een prachtige manier om uw boodschap op een opvallende manier te communiceren. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om uw stickerboek tot een groot succes te maken. Samen zorgen we ervoor dat uw club, vereniging of bedrijf meer naamsbekendheid krijgt en tegelijkertijd geld verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe uw club, vereniging of bedrijf kan profiteren van onze win-winsituatie!

Vraag een gratis voorbeeldstickerboek aan.

Geen enkele stickerboekpromotie is hetzelfde.

Ik dank mijnstickerboekpromotie oprecht voor de samenwerking met de Isca Hockey en Tennis Club, ze zijn vanaf het begin en gedurende het hele project proactief en responsief geweest, zeer professioneel en begripvol voor onze behoeften. Het album is een groot succes geweest bij de leden, zowel wat betreft het zien van de gezichten in de pakjes in de supermarkt als wat betreft de binding voor de club en tussen de teams onderling. De leden hebben een veel beter beeld van wie er in de club zitten! Dankzij jullie …

HTC ISCA Hoeilaart – 2021

Hoeilaart

Contacteer ons

We antwoorden altijd zo snel mogelijk.