Onbeperkte mogelijkheden

Stickerboek voor sales

Er is een heel gamma aan keuzes van een mooi maar eenvoudig stickerboek tot een interactief exemplaar. Mocht de collectie iets te klein zijn voor een stickerboek, dan kan een poster evengoed. Voor ieder wat wils. Klik gerust even door om extra informatie en voorbeelden te bekijken.

Stickerboek voor verkoopstimulatie: Boost uw omzet op een creatieve manier!

Ontdek de kracht van een stickerboek als effectieve tool om uw verkoop te stimuleren. Met een gepersonaliseerd stickerboek kunt u uw klanten betrekken, hun aankopen belonen en een gevoel van exclusiviteit creëren.

Geef uw klanten de mogelijkheid om stickers te verzamelen bij elke aankoop die ze doen. Deze stickers kunnen ze vervolgens in hun stickerboek plakken. Bij het behalen van een bepaald aantal stickers kunnen ze profiteren van exclusieve kortingen, speciale aanbiedingen of waardevolle beloningen. Dit moedigt klanten aan om terug te komen en meer te kopen om hun stickercollectie compleet te maken.

Een stickerboek voor verkoopstimulatie heeft vele voordelen. Het creëert een gevoel van plezier en betrokkenheid bij uw klanten, wat resulteert in een verhoogde klantloyaliteit en herhaalaankopen. Bovendien werkt het als een effectieve marketingtool, omdat klanten hun stickerboek aan anderen kunnen laten zien en zo uw merk promoten.

Investeer in een stickerboek voor verkoopstimulatie en zie hoe uw omzet groeit op een innovatieve manier. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw verkoopresultaten een boost te geven met een gepersonaliseerd stickerboek!

Wij werken voor de besten

All-inclusive concept voor uw promotie: Kosten per stickerpakje berekend

Met ons all-inclusive concept worden alle kosten omgerekend naar een prijs per stickerpakje. Hierdoor heeft u beperkt risico dankzij lage startkosten en kunt u zelf de winstmarge bepalen.

Onze actie kan financieel of in natura worden ondersteund door leveranciers, waardoor de totale kosten van de promotie worden gedragen. We leveren de stickerpakjes in kleine hoeveelheden, zodat de kosten beter verspreid worden over de looptijd van de promotie.

U betaalt de facturen pas nadat de extra omzet en winstmarge al behaald zijn. Bovendien bieden we een recht van retour aan: niet verkochte stickerpakjes die in onbeschadigde en ongeopende omdozen zitten, kunnen door ons worden teruggekocht.

Uit eerdere acties is gebleken dat alle betrokken supermarkten een opvallende omzetstijging tot wel 10% hebben ervaren gedurende de actieperiode. Bij actieproducten kan de omzetstijging zelfs oplopen tot wel 200%.

Kies voor ons all-inclusive concept en profiteer van een risicovrije en winstgevende promotie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw omzet een boost te geven met onze stickeractie!

Vraag gratis een voorbeeldstickerboek aan

Geen enkele promotie is hetzelfde

Ik dank mijnstickerboekpromotie oprecht voor de samenwerking met de Isca Hockey en Tennis Club, ze zijn vanaf het begin en gedurende het hele project proactief en responsief geweest, zeer professioneel en begripvol voor onze behoeften. Het album is een groot succes geweest bij de leden, zowel wat betreft het zien van de gezichten in de pakjes in de supermarkt als wat betreft de binding voor de club en tussen de teams onderling. De leden hebben een veel beter beeld van wie er in de club zitten! Dankzij jullie …

HTC ISCA Hoeilaart – 2021

Hoeilaart

Contacteer ons

Stel ons uw vraag en we antwoorden zo snel mogelijk.