Een uniek win-winsituatie voor uw club of vereniging.

Kostprijs

Bij ons bent u verzekerd van een volledige ontzorging van uw club, vereniging, bedrijf of school tijdens het hele proces van de promotie. Met onze expertise, specifieke aanpak en begeleiding nemen wij alle zorgen uit handen. Maar dat is nog niet alles: wij dragen ook het volledige financiële risico tijdens de productie en de promotie. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u zich volledig richten op uw club of vereniging.

Bij ons bent u dus verzekerd van een win-winsituatie: wij nemen het risico en u profiteert van de opbrengst. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen om een succesvolle promotie op te zetten.

Enkel winnaars

Bij ons geloven we sterk in een aanpak op maat, omdat we weten dat geen enkele promotie hetzelfde is. Daarom bieden we u talloze mogelijkheden om uw club of vereniging duizenden euro’s te laten verdienen. Hieronder vindt u alvast enkele voorbeelden:

  1. Startpakketten: We stellen startpakketten samen, bestaande uit een stickeralbum en enkele flowpacks, die u kunt verkopen aan uw leden en supporters. De opbrengst gaat integraal naar uw club.
  2. Adverteerders of sponsors: We bieden de mogelijkheid aan adverteerders of sponsors om een advertentie of boodschap te plaatsen in het stickeralbum. Ook deze inkomsten zijn integraal voor uw club of vereniging.
  3. Extra drankverbruik: de voorstelling van de promotie, ruilmomenten en een slotevent zorgen voor extra drankverbruik in uw kantine. Dit kan u een mooie extra opbrengst opleveren.

Bij ons bent u verzekerd van een professionele aanpak en een promotie die perfect past bij uw club of vereniging. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om duizenden euro’s te verdienen!

Vraag een gratis voorbeeldstickerboek aan.

Geen enkele stickerboekpromotie is hetzelfde.

Contacteer ons

Stel ons uw vraag en we antwoorden zo snel mogelijk.