Eerste kennismaking

 

We beginnen met een gesprek bij u ter plaatse waarin we nagaan wat de wensen en verwachtingen zijn van u en uw club en we bespreken de mogelijkheden.

 

 

Opstartgesprek

 

Na een intentie of akkoord volgt een 2de gesprek waarin onder andere volgende punten besproken worden:

- aantal leden

- structuur van groepen of ploegen

- huisstijl

- hoe worden de flowpacks met stickers verdeeld

- looptijd van de promotie

 

Na het inwinnen en verwerken van al deze informatie krijg je een volledig op maat gemaakt voorstel.

Hierin wordt bijvoorbeeld vermeld hoeveel stickers er in de flowpacks kunnen/zullen zitten, hoeveel pagina’s het album zal tellen, welke materialen gebruikt worden, …

 

 

Voorbereiding + productie: aan de slag

 

Wij coördineren alles. Wij vragen een aanspreekpunt binnen jouw club zodat wij makkelijk kunnen communiceren en overleggen. Foto's maken en verwerken, teksten en inhoud verzamelen gebeurt tijdens deze fase. Dit neemt vanzelfsprekend de meeste tijd in beslag maar de werklast voor jouw club blijft beperkt.

Na het verzamelen en samenstellen van deze inhoud beginnen we aan de opmaak van alle items. Na de opmaak volgt dan het goedkeuringsproces, het drukken, verzamelen, verpakken en leveren. Deze volledige fase neemt ongeveer anderhalve maand in beslag.

Tijdens de productie van alle aparte items (flowpacks, stickers en albums) kan jouw club of het verdeelpunt de promotie al aankondigen zodat iedereen warm gemaakt kan worden voor jouw stickerboekpromotie.

 

 

Opstart promotie + opvolging

 

Nadat alles geleverd is, kan de promotie op de afgesproken dag starten. Tijdens de promotie blijven wij de verdeling monitoren zodat wij eventueel kunnen bijsturen wanneer dit nodig zou zijn.

 

 

Evaluatie

 

Wij streven ernaar dat alle betrokkenen met voldoening en een goed gevoel kunnen terugkijken op deze promotie. De resultaten worden daarom met al de betrokken partijen besproken tijdens een debriefing.

 

 

 

© 2022 IPS-Belgium