Veel gestelde vragen verdienen een antwoord, vandaar deze pagina met antwoorden.

 

Hoeveel kost het de ouders om een stickerboek vol te sparen?

We streven ernaar om de kosten voor de ouders te beperken om zo frustratie te vermijden. Zij hebben in veel gevallen al lidgeld betaald aan jouw club of vereniging.

 

Hoeveel stickers zitten er in een flowpack?

Afhankelijk van het aantal leden, het totaal aantal stickers en de loopduur van de promotie wordt dit aantal bepaald van 3 tot 8 stickers per flowpack. Wij waken hierbij ook over de VFM (Value For Money) zodat jouw leden, of hun ouders, niet het gevoel krijgen dat ze teveel betalen om het stickerboek vol te krijgen.

 

Ik ben hoofdleider/-leidster van een jeugdbeweging, kan ik ook een stickerboekpromotie opzetten?

Absoluut. Voor zowat elke club of vereniging kan je een promotie opzetten. Er zijn zelfs al bedrijven en scholen die een stickerboekpromotie hebben opgezet.

 

Vanaf hoeveel leden kan je een stickerboekpromotie opzetten?

Het aantal leden staat voor een stuk los van het aantal stickers in de promotie. Van zodra je een doelgroep kan bepalen die het stickerboek wil vol sparen, kan je een promotie opzetten. Een club met pakweg 30 actieve leden maar met een heel rijke geschiedenis en een groep trouwe fans kan evengoed een promotie opzetten.

 

Ik wil een album met hardcover, kan dat?

Natuurlijk. In principe kan bijna alles. Je moet er wel rekening mee houden dat hardcoverboeken redelijk duur zijn. De opbrengsten voor jouw club of vereniging zullen hierdoor waarschijnlijk een pak minder zijn.

 

Wat als er teveel of te weinig flowpacks met stickers zijn?

Wij zorgen ervoor dat er ruim voldoende flowpacks zijn om alle albums te vullen. Het teveel aan flowpacks wordt door ons teruggenomen indien contractueel bepaald.

 

Wat is Augmented Reality en hoe werkt het?

Augmented Reality voegt via een App op jouw tablet of smartphone extra functionaliteit toe aan bijvoorbeeld bestaand drukwerk.

Meer informatie kan je hierover terugvinden op onze pagina Augmented Reality.

 

Mogen wij zelf kiezen wie in het boek komt te staan?

Dat bepaalt de club inderdaad helemaal zelf. Alle actieve of passieve leden, trainers, verzorgers, bestuursleden, de voorzitter, kantinepersoneel, vrijwilligers, ... kunnen aan bod komen. Houd er wel rekening mee dat iedereen die in het boek wil, zijn toestemming hiervoor moet geven, het zogenaamde afstand portretrecht.

 

 

 

Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet van zodra wij meer vragen binnenkrijgen. Mocht jouw vraag er toch niet tussen staan, kan je ons contacteren.

 

 

 

© 2022 IPS-Belgium